Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

ERZURUMGİAD`dan yardım kampanyası

ERZURUMGİAD`dan yardım kampanyası
Erzurum Genç Girişimci İş Adamlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Alim, Van’da ki depremzedeler için yardım kampanyası başlattıkları söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Genç Girişimci İş Adamlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Alim, Van’da ki depremzedeler için yardım kampanyası başlattıkları söyledi.

Van’da meydana gelen deprem felaketi sonrası, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ettiklerini belirterek,
“ERZURUMGİAD camiası olarak, depremzede vatandaşlarımızın acılı günlerinde yanlarında olmak amacıyla, Yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Tüm Erzurum Genç Girişimci İş adamları derneği üyelerimizle birlikte Erzurum’lu hayır sever olan hemşerilerimizi, depremzede vatandaşlarımıza yardım için kampanyamıza katılmaya davet ediyorum.

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımız, ERZURUMGAİD’ a yardımlarını gönderebilir veya Telefonla ulaşarak bilgi alabilirler.
Kampanyada toplanan para ve diğer yardımları, depremzede vatandaşlarımızın ihtiyacı olan, gıda, battaniye gibi temel ihtiyaçları temin edilerek en kısa zamanda bölgeye gönderilecektir.

Kampanyada toplanan miktar ve kampanya sonuçları sizlerle de paylaşılacaktır. Bu vesileyle, felakete maruz kalmış tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yardım Kampalalarınız için 0 442 233 73 96 Telefonla bizlere ulaşabilir veya Cumhuriyet iş merkezi kat 4 no 5 adresine gelerek bizzat yardım hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.