Spor Haber Girişi : 30 Temmuz 2023 21:57

Erzurumlu atletler Kudüs yolcusu

Erzurumlu atletler Kudüs yolcusu
7-10 Ağustos tarihleri arasında Kudüs'te yapılacak olan Avrupa yaş altı (U20) şampiyonasının da ülkemizi temsil edecek olan Erzurum atletizminin başarılı sporcularından Dilek Koçak ve Ömer Faruk Bozdağ hazırlıklarını sürdürüyor.

7-10 Ağustos tarihleri arasında Kudüs’te yapılacak olan Avrupa yaş altı (U20) şampiyonasının da ülkemizi temsil edecek olan Erzurum atletizminin başarılı sporcularından Dilek Koçak ve Ömer Faruk Bozdağ hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

Kudüs’te yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda hem 800 metre, hem de 1500 metrede ülkemizi temsil edecek olan Dilek Koçak, bu ay içerisinde koştuğu 2.02 bandındaki derecesiyle madalya listelerinin favorilerinden biri olarak gösteriliyor. Yine 1500 metre erkekler branşında milli formamızı terletecek olan Ömer Faruk Bozdağ da ülkemizin madalya umutlarından.

 

 

Erzurum Atletizm İl Temsilcisi ve Antrenör Fesih Doğan son yıllarda Erzurum atletizminin altın çağını yaşadığını ve Avrupa şampiyonasında sporcularımızın madalya kazanarak bunu taçlandıracaklarına inandığını belirtti. 800 metrede Olimpiyat barajında arasında sadece bir buçuk saniyelik bir fark kalan Dilek Koçak’ın olimpiyat vizesi olarak Erzurum’da bir ilki gerçekleştireceğine olan inançlarının tam olduğunu bildirdi.

 

 

Antrenör Fesih Doğan, Yavuz Bayram ve İsmail Güzeloğlu refakatinde antrenmanlarını sürdüren sporcular, Kudüs'ten Erzurum’a ve Türkiye’ye madalyayla dönmek istediklerini belirttiler. Hedefe kitlenerek çok çalıştıklarını ifade eden Koçak ve Bozdağ, emeklerinin karşılığını alabilmek için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını ifade ettiler.  Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.