Spor Haber Girişi : 30 Ocak 2012 16:24

Erzurumlu atletlerin İzmir çıkarması

Erzurumlu atletlerin İzmir çıkarması
Erzurumlu minik atletler, başarı sağlamak için İzmir yollarına düştü. İl Genel Sekreteri Selami Altınok’un destekleri ile 20 kişiden oluşan atlet grubu ile İzmir’e giden Atletler, başarı sözü verdi.
Erzurum Ajans-Erzurumlu minik atletler, başarı sağlamak için İzmir yollarına düştü. İl Genel Sekreteri Selami Altınok’un destekleri ile 20 kişiden oluşan atlet grubu ile İzmir’e giden Atletler, başarı sözü verdi. Antrenörler Nihat Bayburt, Orhan Güngör, Yavuz Bayram, Ali Haydar Kanber ve Cemal Demir’in de yer aldığı kafilenin başkanlığını ise Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık yapıyor. İl Özel İdarespor, Gençlikspor, Telekomspor, Palandöken Belediyespor ve PTT Spor Kulüplerinin atletleri kafilede yer aldı. İl Özel İdaresi Daire Başkanı Bedri Özdemir, İl Genel Sekreteri Selami Altınok’un destekleri sonucu atletleri Minikler Salon Atletizm Şampiyonası için İzmir’e gönderdiklerini belirterek, yarın başlayacak olan müsabakalarda atletlerden başarı beklediklerini söyledi.

ALTINOK’UN İŞTAHI KABARDI

Son yıllarda göreve gelmesi ile birlikte İl Özel İdarespor’un atletizmde başarı sağlaması İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok’u oldukça gururlandırıyor. Özellikle geçtiğimiz aylarda Tubay Erdal ve Gamze Bozkurt’un Beşiktaş gibi büyük bir kulübe transfer olması Altınok’un iştahını kabarttı. Altınok, bundan sonra atletlere daha çok destek sağlamak için kolları sıvarken,şimdiden atletlere başarı diledi. İl Özel İdaresi Daire Başkanı Bedri Özdemir ise, elde ettikleri başarıların en büyük faktörünün onursal başkan Selami Altınok’a ait olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.