Erzurum Haber Girişi : 11 Temmuz 2023 15:19

Erzurumlu doktora Bakan Koca ve Bedir'den taziye mesajı

Erzurumlu doktora Bakan Koca ve Bedir'den taziye mesajı
Erzurum'un Oltu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aile hekimi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Erzurum İl Sağlık Müdürü şarampole devrilen araçta can veren aile hekimi Doktor Sena Akyüz için sosyal medya hesaplarından taziye m

Erzurum’un Oltu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aile hekimi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Erzurum İl Sağlık Müdürü şarampole devrilen araçta can veren aile hekimi Doktor Sena Akyüz için sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayımladılar.

 

Oltu-Göle Karayolu'nun 9’uncu kilometresinde meydana gelen trafik kazasında şarampole devrilen araçta hayatını kaybeden Doktor Sena Akyüz için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayımladılar.

 

"Üzüntümüz büyük"

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada hayatını kaybeden hekime başsağlığı mesajını sosyal medya hesabından verdi. Koca, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Erzurum’da aile hekimi olarak görev yapan Dr. Sena Akyüz, Oltu Güzelsu mevkiinde işe giderken eşiyle trafik kazası geçirmiş, kısa sürede olay yerine varan 112 Acil Ekibi ilk müdahaleyi yapmış, hastaneye götürülen arkadaşımız hayatını kaybetmiştir. Üzüntümüz büyük. Dr. Sena arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum.”

 

 

"Sözün bittiği yerde, yazgınız çabanın önüne geçer"

 

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, ise şu ifadelerle üzüntüsünü dile getirdi “Sözün bittiği yerde, yazgınız her türlü çabanın önüne geçer. Oltu Devlet Hastanesinde meslektaşlarının tüm gayretlerine rağmen arkadaşımızı kaybettik. Aile Hekimi arkadaşımız Dr.Sena Akyüz bu gün sabah 8.30 sularında görev yaptığı Akşar Aile Sağlığı Merkezine giderken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.  Başta yakınları olmak üzere, tüm sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun İnşallah.” Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.