Spor Haber Girişi : 20 Temmuz 2017 17:25

Erzurumlu Esenboğa'dan olimpiyatta çifte altın

Erzurumlu Esenboğa'dan olimpiyatta çifte altın
23. DEAFLYMPİCS oyunlarında judoda tatamiye çıkan Erzurum Gençliksporlu Erkan Esenboğa, kata ve komitede olimpiyat şampiyonu olarak çifte altın madalya kazandı.
Erzurumajans-23. DEAFLYMPİCS oyunlarında judoda tatamiye çıkan Erzurum Gençliksporlu Erkan Esenboğa, kata ve komitede olimpiyat şampiyonu olarak çifte altın madalya kazandı.

Erzurum Gençlikspor Kulübü judocusu Erkan Esenboğa olimpiyat şampiyon oldu.

Samsun'da yapılan 23. Duyma Engelliler Olimpiyatların'da (Deaflympics) Erzurum Gençlikspor Kulübü sporcusu Erkan Esenboğa, judo branşında hem katada hem de kumitede şampqiyon olarak, ülkemize çifte altın madalya kazandırdı.

Gençlikspor Kulübü Başkanı Güngör Şenses, " Sporcumuz Erkan Esenboğa 23.deaflympics oyunlarında judo da kata ve komitede olimpiyat şampiyonu olmuştur. sporcumuzu ve hocası değerli kardeşim Yaşar Elen'i tebrik ediyorum" dedi.

Erzurum GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de olimpiyat şampiyonu Erken Esenboğa ve Antrenörü Yaşar Elen'i kutlarken, b.ir zaferde karatede Çelebi Sporlu Volkan Kardeşler'den beklediğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.