Erzurum Haber Girişi : 28 Nisan 2018 12:15

Erzurumlu Gazeteci Sayıl Narmanlıoğlu vefat etti

Erzurumlu Gazeteci Sayıl Narmanlıoğlu vefat etti
Erzurum basınının usta isimlerinden Gazeteci Sayıl Narmanlıoğlu, sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Erzurumajans-Erzurum basınının usta kalemlerinden Sayıl Narmanlıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Son yıllarda Kocaeli'nde yaşayan Sayıl Narmanlıoğlu'nun dün gece sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Erzurumajans olarak; Değerli meslek  büyüğümüz, ağabeyimiz  Sayıl Narmanlıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi, eş dost ve yakınları ile basın camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 

Narmanlıoğlu'nun cenazesi bu akşam uçakla Kocaeli'nden Erzurum'a getirilecek ve yarın öğlen Narmanlı Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

SAYIL NARMANLIOĞLU KİMDİR? 

Sayıl Narmanlıoğlu, 1958 yılında Erzurum’da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra Akdeniz Haber Ajansı’nda çalışmaya başladı. 1989 yılında Hürriyet Haber Ajansı Erzurum Bürosu’na geçti. İki dönem Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 

Haber ve fotoğraf dalında çok sayıda ödül aldı.  Doğan Haber Ajansı'ndan 2002 yılında emekli olduktan sonra bir dönem Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde Basın Danışmanlığı görevinde bulundu. 

Çeşitli, dergi gazete ve internet medyasında yazıları yayımlandı. Narmanlıoğlu'nun,  Erzurum'un tanınmış kişilerinin biyografilerini içeren  “Kar’a iz bırakanlar” ve “Yüksek İrtifadakiler” isimli yayınlanmış iki eseri bulunuyor.  Sayıl Narmanlıoğlu, evli ve iki kız çocuğu babasıydı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Narmanlıoğlu ailesine sabırlar diliyorum.

  • Oğuz2541 01 Ocak 1970 02:00

    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun İnşallah.