Spor Haber Girişi : 17 Kasım 2011 19:36

Erzurum`lu güreşciler Yozgat yolcusu

Erzurum`lu güreşciler Yozgat yolcusu
Erzurum’u 2. Güreş Ligi’nde temsil eden Assisttspor ile Pasinler spor yarın Yozgat’ta yapılacak olan lig maçlarında mindere çıkacak.
Erzurum Ajans-Erzurum’u 2. Güreş Ligi’nde temsil eden Assisttspor ile Pasinler spor yarın Yozgat’ta yapılacak olan lig maçlarında mindere çıkacak. İki takım, on altı rakip arasından sıyrılıp, Birinci Lige çıkmanın mücadelesini verecek.

Minderde 2.Lig maçlarının heyecanı Yozgat’ta yaşanacak. Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 2. Lig güreş müsabakaları 18-20 Kasım 2011 tarihlerinde Yozgat’ta yapılacak. Müsabakalarda Erzurum’u Assistt Spor ile Pasinlerspor temsil edecek. İki takımda son hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Yozgat’a gitti. Aslan Sertoğlu yönetimindeki Pasinlerspor ile Battal Alpkılıç yönetimindeki Assistt Spor, 2 takımın Birinci Lige çıkacağı lig maçlarında ilk iki takım içinde yer alarak Birinci Lige yükselmek istiyor. İki takımda iddialı bir şekilde Yozgat’a giderken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da Yozgat’ta 2. Lig müsabakalarında Erzurum’u temsil edecek olan Assistt ve Pasinlerspor’a başarı dileğinde bulundu. Çintimar, iki takımında lig maçlarında başarılı olacağına inandığını söyledi. Lig maçları öncesinde Pasinlerspor ve Assistt Spor kadrolarını güçlendirerek Yozgat’a gitti. 2. Lig maçlarında ilk iki sırayı alan takımlar Birinci Lig’e yükselecek. Son iki sırada yer alan takımlar ise küme düşecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.