Spor Haber Girişi : 17 Şubat 2014 18:00

Erzurumlu hentbolcular play-off'ta

Erzurumlu hentbolcular play-off'ta
Erzurum'u bu sezon Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Hentbol 2. Ligi'nde temsil eden Yakutiye Gençlikspor adını play-offa yazdırdı.
Erzurumajans-Erzurum'u bu sezon Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Hentbol 2. Ligi'nde temsil eden Yakutiye Gençlikspor adını play-offa yazdırdı.

Ligin son maçında deplasmanda Bingöl'ü 45-38 mağlup eden Antrenör Ali Erzurumluoğlu'nun öğrencileri, 15 puanla ligi lider kapattı. Ligde ikinciliği ise 14 puanla Diyarbakırspor elde etti. İki takım play-offa yükseldi. Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetiminde genç sporcuların ve alt yapıdan gelen oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile mücadele eden Turuncu-beyazlılar, play-off grubundan da 1. Lige çıkacağından umutlu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'da takımın başarısı için seferber olduklarını söyledi. 


ERZURUM GHSİM SEFERBER OLDU


Yakutiye Gençlikspor'un elde ettiği başarıyı alkışladıklarını belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye Gençlikspor'un başarısı için seferber olduklarını söyledi. Takımı 1. Ligde görmek istediklerinin altını çizen Arısoy, "Biz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi. Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, kulüp yönetimi ve hentbol takımını elde edilen başarıdan dolayı kutlayan Arısoy, takımın Birinci Lige çıkması için seferber olduklarını söyledi. Antrenör Ali Erzurumluoğlu da, grupta Diyarbakır ile play-offa kaldıklarını belirterek, Mart ayının ilk haftasında play-off maçlarında yarı finallerin oynanacağını, ardından finaller sonucunda 1. Lige çıkan takımların belli olacağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.