Erzurum Haber Girişi : 06 Temmuz 2012 09:30

Erzurumlu kadınlar mutfakta yarışacak

Erzurumlu kadınlar mutfakta yarışacak
Büyükşehir Belediyesi, Erzurumlu kadınları mutfakta yatıştıracak.
Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediyesi, Erzurumlu kadınları mutfakta yatıştıracak. Sosyal Destek Programı (SODES) desteğiyle yürütülen proje kapsamındaki yarışma için başvurular sürerken, marifetleriyle göz dolduran kadınlar altın madalyayla ödüllendirilecek.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik bir etkinliğe daha imzasını atıyor. Erzurumlu kadınlar, SODES desteğiyle yürütülen “Kadınların İstihdamına Destek İçin Eğitim-Üretim-Satış ve Pazarlama Projesi” kapsamında hünerlerini yarıştıracaklar. Yöresel Yemekler, Modern ve Türk Saray Mutfağı, Pasta ve Hamur İşleri, Butik Ev Ürünleri ve Tatlı kategorisinde yapılacak yarışma için başvuruların 10 Temmuz Salı günü sona ereceği bildirilirken, yarışma ise 11 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
Yarışmacıların katıldıkları kategorideki ürünleriyle Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde bulunmaları gerekiyor. Yarışmayla ilgili daha geniş ve detaylı bilgi için Büyükşehir Belediyesi AB Dış ilişkiler Şube Müdürlüğü’nden bilgi edinilebilineceği belirtilirken, dereceye girenlere ise altın, gümüş ve bronz madalya ile katılım belgesi verileceği kaydedildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.