Türkiye Haber Girişi : 04 Mayıs 2019 18:00

Erzurumlu minik sporcular İstanbul'da!

Erzurumlu minik sporcular İstanbul'da!
Koç Spor Fest’in Kış Oyunları’nda düzenlenen Seturday Yarışı’na katılan minik sporcular, İstanbul gezisi ödülünün tadını çıkardı.
Erzurumajans-Koç Spor Fest’in Kış Oyunları’nda düzenlenen Seturday Yarışı’na katılan minik sporcular, İstanbul gezisi ödülünün tadını çıkardı.

Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest’in Şubat ayında düzenlenen Kış Oyunları etabında, Setur’un sosyal platformu Seturday’in özel yarışına katılan Erzurumlu 23 minik sporcu, İstanbul’da Setur’un misafiri oldu. Seturday, seyahat severlerin en kaliteli ve keşfedilmemiş içeriklere ulaşma imkanı sağlayan vizyonu doğrultusunda minik sporculara daha önce deneyimlemedikleri unutulmaz bir seyahat imkanı sundu. 25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul’da ağırlanan, 8 -  14 yaş arasındaki minik sporcular, şehrin tarihi ve önemli noktalarını gezerken baharın tadını da doyasıya çıkardı.



İstanbul’da, Miniatürk, Rahmi M. Koç Müzesi, Ayasofya Müzesi, Hipodrom ve Sultanahmet Camii ve Kız Kulesi’ni gezerek tekne ile boğaz turuna çıkan çocuklar için 26 Nisan Cuma günü Rahmi M. Koç Müzesi içinde yer alan Halat Restaurant’ta bir “Hoşgeldiniz Partisi” düzenlendi.



Setur tarafından düzenlenen etkinliğe Erzurumlu minik sporcuların yanı sıra, Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez, Setur Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı  Faik Umay, Koç Holding Kurumsal Marka Koordinatörü Okyar Tuncel, Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Derya Gülünay, Erzurum Kayak Kulubü Başkanı Atakan Alaftargil, Başkan Yardımcısı Emre Çarıkcıoğlu, As Başkanı Burak Midilliç, Baş Antrenör Mustafa Topaloğlu, Antrenör Efe Mert Delibaş, Seturday yazarları Nilay Örnek, Sinan Hamamsarılar, Setur çalışanları ve basın mensupları katıldı. Ahmet Sönmez, gerçekleştirdiği hoşgeldiniz konuşmasında Setur olarak sporcu minikleri İstanbul’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, çocuklara unutamayacakları güzel bir deneyim yaşatmak istediklerini belirtti. Setur olarak minik sporcuları böyle özel bir organizasyon ile ağırlamanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Sönmez, çocuklar ile sohbet ederek, onlarla vakit geçirerek enerji ve mutluluklarını hissetmenin de büyük bir keyif olduğunu belirtti.



Ahmet Sönmez’in ardından söz alan Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil de “Genç sporcularımıza bu motivasyon kaynağını sağlama fırsatını sunan ve onları yepyeni bir deneyime kavuşturan başta Koç Holding olmak üzere Setur’a, Seturday’e ve Ahmet Sönmez’e bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.” diyerek bir teşekkür plaketi sundu.

Hoşgeldiniz partisinin ardından keyifli İstanbul turuna devam eden minik sporcular, Setur'un deneyimli rehberi Ozan Tuncer’in eşliğinde hem yeni bilgiler edindiler, hem de eğlendiler.



Setur’un geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Seturday, bilinen rotaların bilinmeyen yönlerini sunan, yeni deneyimler ve özel tatil içerikleri arayanların buluşma noktası olan gezginlere yönelik bir sosyal platform olma özelliği taşıyor.



Koç Topluluğu’nun 80. yılı olan 2006’da Koç Holding tarafından 10’un üzerinde Topluluk Şirketinin katılımıyla başlatılan ve 14 yıldır aralıksız devam eden Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonu Koç Spor Fest’in Kış Oyunları, 20-24 Şubat tarihleri arasında Erzurum Palandöken’de tamamlandı. Türkiye’de Kayak ve Snowboard kategorilerinde, üniversiteler arası tek resmi yarış organizasyonu olan Koç Spor Fest Kış Oyunları, 600’e yakın sporcuyu ağırladı. Koç Spor Fest’in bahar etabı ise 18 Nisan’da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde başladı. Tekirdağ’ın ardından Van, Hatay, Burdur, Antalya ve Muğla’ya olimpiyat havasını taşıyacak olan Koç Spor Fest’in Büyük Finalleri ise bu yıl, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları’nın Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı vesilesiyle 13 -14 Mayıs’ta Samsun’da gerçekleşecek.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.