Erzurum Haber Girişi : 08 Mayıs 2022 08:48

'Erzurumlu Mümessil' görücüye çıktı

'Erzurumlu Mümessil' görücüye çıktı
?Erzurumlu Mümessil? filminin galası Erzurum?da yapıldı. Vali Okay Memiş, ?Kentin kültürüne, tarihine ve doğal güzelliklerine yer verilmiş güzel bir çalışma. Yapımcısından yönetmenine, sanatçısından tüm set ekibine kadar teşekkür ediyorum" dedi.

ERZURUM AJANS / Servet Aksoy’un yönetmenliğini yaptığı 'Erzurumlu Mümessil' filminin galası, Erzurum MNG AVM’deki Cinemaximum’da gerçekleştirildi.

 

Başrollerini Burak Bozdağ, Burcu Binici, Dila Danışman, Recep Cinisli, Ayhan Taş ve Selahattin Taşdöğen'in paylaştığı filmin galasına Vali Okay Memiş, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine ilaç mümessili olan Burak'ın başarılı olmak için çabalamasını ve mesleğini yaparken yaşadığı talihsizlikleri konu edinen filmin oyuncusu Burak Bozdağ, projenin başlangıcında olduğu gibi aynı heyecanı yaşadıklarını söyledi.

 

Filmin Türk aile yapısına uygun şekilde çekildiğini ve tam bir aile filmi olduğunu söyleyen Bozdağ, "Film durum ve karakter komedisi. Erzurumlu mümessil sosyal medyada milyonlarca kez izlendi ve arz talep meselesi oldu dolayısıyla Erzurum kimliği olan değil, tüm Türk milletinin kahramanı gibi oldu ve işi sinemaya kadar taşıdı. Filmimiz için çok umutluyuz" dedi.

 

 

Bozdağ ayrıca film çekmenin hayali olduğunu belirterek, "Benim bu çok eski bir hayalimdi ve başından sonuna kadar her saniyesinde Erzurum'da çekilmiş Erzurum'un ilk filmidir. Ayrıca komedi türünde de Erzurum'da bir ilktir" diye konuştu.

 

Gecede konuşan Vali Okay Memiş ise filmde Erzurum'un kültürüne, tarihine ve doğal güzelliklerine yer verildiğini söyleyerek "Yapımcısından yönetmenine, filmde rol alan sanatçılara ve tüm set ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

 

Erzurum Haberleri İçin Tıklayın  

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.