Erzurum Haber Girişi : 23 Eylül 2023 14:53

Erzurumlu şampiyon 23 yıl sonra memleketinde!

Erzurumlu şampiyon 23 yıl sonra memleketinde!
Milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün, 23 yıl aradan sonra memleketi Erzurum'un Şenkaya ilçesine gitti. İlgün, o anları sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.

Milli teakwondo Hatice Kübra İlgün, 23 yıl aradan sonra memleketi Erzurum’un Şenkaya ilçesine gitti. İlgün, o anları sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.

 

 

Avrupa teakwondo şampiyonu Hatice Kübra İlgün, 23 yıl aradan sonra memleketi Erzurum’a gitti. 7 yaşında ayrıldığı memleketine ziyarette bulunan İlgün o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

Milli gurur paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Nereden başlayacağımı bilemiyorum. 7 yaşında ayrıldığım memleketime aklımda kalan unutamadığım küçük anılarla gittim. Bu kadar güzel karşılanmak,  unutulmamak,  doğduğum ev sokak, komşularımız her şey aynı sadece değişen tek şey bunca yıl geçen zaman. Tarif edemediğim hisler yaşadım. Benim için en özel ve en güzeli baba ocağını ziyaret edip arkadaşlarımdan onu dinlemektİ. Çok iyi kaleci olduğunu, herkesin ona hayran kaldığını, merhametli, yardımsever, yaşlısından gencine herkesin onu çok sevdiğini ve çok değer verdiğini öğrendim. Senin evladın olduğum için bir kez daha çok gurur duydum.” Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.