İlçeler Haber Girişi : 22 Ağustos 2012 19:30

Erzurumlu Tayyip'ten haber alınamıyor

Erzurumlu Tayyip'ten haber alınamıyor
Bayramın 2. Günü bayramlaşmak için gittiği Tortum’un Aksu Köyünde kayıplara karışan 14 yaşındaki Tayyip Günal’dan 3 gündür haber alınamıyor.
Erzurum Ajans-Bayramın 2. Günü bayramlaşmak için gittiği Tortum’un Aksu Köyünde kayıplara karışan 14 yaşındaki Tayyip Günal’dan 3 gündür haber alınamıyor.
Hilalkent mahallesinde oturan Ahmet Günal, bayram tatilini geçirmek için Tortum ilçesi Aksu Köyü’ne giden oğlu Tayyip Günal’dan üç gündür haber alamadığını söyledi. Köylülerin ayı saldırısı ihtimaline karşı yaptıkları arazi aramalarında sonuç alamadıkları 8. Sınıf öğrencisi okuyan Tayyip Günal’ın(14) köy yolundaki karayolu üzerinde kaçırıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.

BULUNMASI İÇİN SEFERBER OLDULAR

Jandarma ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen arama çalışmalarında Tayyip Günal’e ait en ufak bir ize rastlanmadı. Baba Ahmet Günal, oğlunun bulunması için Erzurum’da da yaptırdığı afiş ve broşürlerle adeta seferberlik başlattı. Oğlunu gören veya yerini bilenlerin insaniyet namına kendilerine ulaşmasını isteyen acılı baba Ahmet Günal, “Bayramlaşmak için köyümüze gittik. Bayramın ikinci günü yani Pazartesi öğlen 3 civarlarında oğlumun kayıp olduğunu fark ettik. Ayı saldırısı ihtimalini göz önünde bulundurarak arazi taraması yaptık. Herhangi bir ize rastlamadık. Kaçırıldığı yönünde şüphe içerisindeyiz. Bu yüzden Erzurum ve çevre illerde oğlumun bulunması için harekete geçtik duyarlı vatandaşların bize ulaşmalarını istiyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.