Türkiye Haber Girişi : 15 Ağustos 2016 17:15

Erzurumlu vatandaşın 6 bin 825 Euro'sunu dolandırdılar

Erzurumlu vatandaşın 6 bin 825 Euro'sunu dolandırdılar
Erzurum'da bir vatandaşı telefonla arayan şahıslar, 'Sana Antalya'daki arsamızdan hisse vereceğiz' diyerek 6 bin 825 Euro'sunu dolandırdılar.
Erzurumajans-Erzurum'da bir vatandaşı telefonla arayan şahıslar, 'Sana Antalya'daki arsamızdan hisse vereceğiz' diyerek 6 bin 825 Euro'sunu dolandırdılar.
 
Edinilen bilgiye göre, bir ay önce Z.H. yabancı bir numaradan aranarak, telefondaki kişi kendisini Sabire olarak tanıttı. Sabire isimli şahıs Z.H.'ye Antalya'da arsası olduğunu ancak arsanın vergi borcunun olduğunu ve borcunu yatırmak için parasının olmadığı söyledi. Daha sonra telefondaki şahıs sana arsadan hisse vereceğiz diyerek Z.H.'den yardım istedi. Bunun üzerine Z.H. yardım etmeyi kabul etti ve şahsın hesabına 6 bin 825 Euro'yu yatırdı. Şahısla telefonda görüşmek isteyen Z.H., Sabire isimli şahısın telefon numarasına ulaşamadığını görünce adli mecralara şikayette bulundu.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DERENDE 01 Ocak 1970 02:00

    ATA SÖZÜ ....APTALLAR OLMAZSA UYANIKLAR NASIL GEÇİNİR ALLAH'IM SEN BU MİLLETİ UYANDIR.KARDEŞİM ALLAH PARA VERDİ Mİ YEMESİNİ DE BİLECEKSİN.BİLEMEZSEN BİLEN BİRİLERİ ÇIKAR HOP YALLAH...SU İÇ SU...