Erzurum Haber Girişi : 24 Ocak 2022 13:47

Erzurumlu yarışmacı gönülleri fethetti

Erzurumlu yarışmacı gönülleri fethetti
'Kim Milyoner Olmak İster?' isimli yarışmaya katılan Erzurumlu Ömer Bektaş 'Ben hayatı Erzurum'a benzetirim' diyerek başladığı sözleri duygu dolu anlar yaşattı. 

ERZURUM AJANS - Ayşe Nur BAYRAM / ATV’de yayımlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılan Erzurumlu Ömer Faruk Bektaş, gönülleri fethetti.

 

Altı yaşında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu görme yetisini kaybeden 22 yaşındaki Ömer Faruk Bektaş, dün akşam Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen bilgi yarışmasına katıldı. 

 

Atatürk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü son sınıf öğrencisi olan Ömer Faruk Bektaş, 50 bin TL değerindeki soruya doğru cevap verdi. Bir sonraki soruda yarışmadan çekilme hakkını kullanan Ömer Faruk Bektaş, 50 bin TL ödülle yarışmaya veda etti.


"Ben hayatı Erzurum'a benzetirim"    


22 yaşındaki Bektaş yarışma sonunda Erzurum ile hayatı benzetmesi yüzlerde tebessüm oluşturdu. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve stüdyodakilerin gönlünü fetheden Erzurumlu Ömer Faruk Bektaş veda konuşmasında şunları söyledi:


"Ben hep şunu düşündüm, Erzurum çok soğuk bir şehir. Ben hayatı Erzurum'a benzetirim Kenan Bey. Ben o şehri gerçekten çok seviyorum ve aslında o şehirde şunu gördüm. İnsanların hayatı bir Erzurum gibi. Bazen kışlarımız bazen yazlarımız oluyor. Bazen kışlarımız olduğunda da yerde farkedebildiğimiz veya farkedemediğimiz buzlanmalar oluyor. Hepimiz insanız ve aslında o buzda kayıp düşmememiz, görüp görmememizden ziyade doğru adım atamadığımıza bağlı oluyor. Umarım herkes doğru adımlar atar. İnsan birbirileri ile eşit, sevgi dolu ve hoşgörülü bir şekilde yaşar. Dünyanın buna çok ihtiyacı var." 


Alkış tufanının koptuğu stüdyoda sunucu Kenan İmirzalıoğlu 'Gönlüne sağlık Ömer, seni yürekten kutluyorum' ifadelerini kullandı. 


Erzurumlu yarışmacı Ömer Bektaş programdan 50 Bin TL ödül ile uğurlandı. 

 

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kıyasettin bedir 14 Şubat 2022 14:27

    tebrik ederim böyle gençlere ihtiyacımız var

  • Fatih Yazıcıoğlu 02 Şubat 2022 20:38

    Mülki İslam'ın kilidi itibari isminde saklı memleketimizi bu kadar anlamlı temsil eden değerli Ömer Faruk kardeşim bir görme engelli çocuğu olarak annemde gördüğüm feraseti Erzurum ismiyle tüm Türkiye'ye duyurduğun ve bizi duygulandırdığın için evvel tebrik ediyorum akabinde teşekkür ediyorum kal gözünün her daim açık olması temennisiyle Allah her daim yar ve yardımcın olsun

  • Hami Akbaba 27 Ocak 2022 19:02

    Dadaşım, sizinle gurur duyduk.Varolasın.Allah'a emanet ol.

  • Selim b 25 Ocak 2022 17:29

    Tebrikler Ömer abi. Başarılarının devamını, ömrünün hayırlı sürmesini dilerim.

  • Bilal güzel 25 Ocak 2022 11:59

    Yaparsa dadaş yapar bir Erzurum lu olarak ömürden gurur duyuyorum Allah oğluna eşine annesine bağışlasın adasimm

  • Berk demir 24 Ocak 2022 22:20

    Tebrikler kardeşim, yolun açık olsun.