Erzurum Haber Girişi : 10 Ağustos 2023 15:00

Erzurumlular Derneği Düzce'de Erzurum'u tanıttı

Erzurumlular Derneği Düzce'de Erzurum'u tanıttı
Erzurumlular Derneği'nin Düzce'de düzenlediği kahvaltı etkinliğine Sivil Toplum Örgütleri ile Düzce'de yaşayan Erzurumlular katıldı.

Erzurumlular Derneği’nin Düzce’de düzenlediği kahvaltı etkinliğine Sivil Toplum Örgütleri ile Düzce’ de yaşayan Erzurumlular katıldı.

 


Erzurumlular Derneği Düzce’ de bulunan sivil toplum örgütlerine ve Düzce’de yaşayan Erzurumlu hemşerilerine yöresel kahvaltı verdi. Erzurum balının, tereyağının, civil peynirinin ikram edildiği kahvaltıya Düzce’de ilgi büyük oldu. Kahvaltıya Düzce’nin tanınmış simaları, spor camiasından insanlar ve Düzce esnafı da katıldı. Düzce Erzurumlular Dernek Başkanı Osman Kucur, amaçlarının Erzurum’u her yönüyle tanıtmak olduğunu söyledi. Bugüne kadar Erzurum’un tanıtımı noktasında çeşitli etkinlikler düzenlediklerinin altını çizen Kucur, “Erzurum’u, Erzurum insanın çok seviyoruz. Kadim şehir Erzurum’u, Erzurum insanını tanıtmayı da bir borç biliyoruz. Amacımız bu tanıtımlarla iş adamların dikkatini çekip şehre yatırım yapmaları noktasında yönlendirmeler yapmaktır. Bu noktada bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz.” Dedi. İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.