Kültür-Sanat Haber Girişi : 26 Mart 2013 15:30

Erzurumlular dernek binası yenilendi

Erzurumlular dernek binası yenilendi
Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yenilenen dernek binası törenle hizmete açıldı.
Erzurumajans-Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yenilenen dernek binası törenle hizmete açıldı.

Nazilli Belediyesinin katkıları ile tadilatı yapılan dernek Binasının yenilenmiş yüzü ile açılışını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptı. Dernek binasının açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Akkuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehit Aileleri Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Jale Keskin ile çok sayıda davetli katıldı.

1994 yılında Erzurum kültürünü yaşatmak ve yaşamak amacıyla kurulmuş olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinin, kuruluş amacının Erzurumluların Erzurum kültürünü yaymak ve yaşatmak olduğunu ifade eden Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Akkuş; "Egemizin güzel şehri Nazilli'mizde Erzurum kültürünü örf adet ve ananelerini yaşayıp Nazillili olmaktır. Bizler Erzurumlu olmaktan gurur, Nazilli'de yaşamaktan da şeref duyuyoruz" dedi.

Hüseyin Akkuş, Dernek binalarının tadilatının yapımı konusunda sağladığı destekten dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyesi personeline teşekkür etti. Akkuş, Başkan Alıcık'ı 30 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Erzurumlular gecesine davet ederek bu gecede kendilerini onurlandırmalarını istedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, derneğin yeni binasının hayırlara, hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti. Başkan Alıcık, Nazilli'deki bütün derneklere gereken desteği sağladığını ifade ederek Nazilli'nin farklı kültürleri de barındırabilen bir yapıya sahip olduğunu, Nazilli'de yaşayan ülkemizin farklı kültürlerini yaşan insanlarının bir araya gelerek gelenek göreneklerini yaşatabilmeleri için kurdukları derneklere katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi. Dernek binasında dernek üyeleri ve davetlilerle bir süre sohbet eden Alıcık ile açılışa katılan davetliler bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • esef 01 Ocak 1970 02:00

    gülerim ağlanacak halimize..