Spor Düzenleme Tarihi : 03 Eylül 2020 13:18 Haber Girişi : 03 Eylül 2020 14:03

Erzurumspor Albayrak ve Şişmanoğlu'nu açıkladı

Erzurumspor Albayrak ve Şişmanoğlu'nu açıkladı
Süper Lig'in yeni ekiplerinden BB Erzurumspor, Ömer Şişmanoğlu ve Mücahit Albayrak'la yeniden anlaştı.

Erzurumajans-İç ve dış transfer çalışmalarında hız kazanan BB Erzurumspor sözleşmeleri sona eren Ömer Şişmanoğlu ve Mücahit Albayrak ile yola devam etme kararı aldı. Dış transferlerle birçok mevkiye takviye yaparak kadrosunu kuvvetlendiren BB Erzurumspor iç transferde de önemli adımlar atarak kadrosunu geniş tutmayı hedefliyor. Öte yandan Ömer Şişmanoğlu geçtiğimiz sezon attığı gollerle BB Erzurumspor’un Süper Lig’e çıkmasına önemli katkılarda bulunmuştu.


BB Erzurumspor geçtiğimiz haftalarda ise Obertan ve Emrah Başsan ile sözleşme yenileme kararı almıştı.
BB Erzurumspor'un kaleci transferi konusunda da sürdürülen çalışmalarda sona geldiği ve imzanın atılmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Seyfo Dayı 04 Eylül 2020 01:47

    Sonuç belli uzaktan eğitim. O kadar öğrenciyi başka şehirlerden getirtip koruyamazsınız. Gelseler bile o cafelerde gezecek ve yine derslere covid bahanesiyle girmeyecekler. Tanıdığımız onlarca hoca covid olmuş. ETÜ karar verdi ve uzaktan eğitim dedi. Labaratuvar ve pratik derslerin olduğu fakülteleri gerekli tedbirler çerçevesinde açmak uygun olur ama her fakülteyi açarsanız şehre 30-40 bin öğrenci dışarıdan gelecek ve tabiri caizse felaket olacak. Zaten kimse dikkat etmiyor iyice keşmekeş olacak. Rektör bey gerekli tedbiri ve uyarıyı zamanında yapmalı ve çocuklarımızı perişan etmemelidir. O çocuklardan biri bile zarar görse vebalden kurtulamazsınız. Madem ki yönetici atandınız, madem ki o üniversite de sizden daha iyisi yokmuşcasına bu yükü üstünüze aldınız gereğini yapmalısınız. Tekrar ediyorum bir tek çocuğun başına bir iş bir felaket gelirse Allah çoluk çocuğunuzdan çıkarsın inşallah.