Spor Haber Girişi : 16 Eylül 2023 11:49

Erzurumspor Altay'ı konuk edecek!

Erzurumspor Altay'ı konuk edecek!
Erzurumspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında bugün Altay'ı kendi evinde konuk ediyor. İki ekibin de müsabaka öncesinde 3 puanı bulunuyor.

Erzurumspor, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında bugün Altay'ı kendi evinde konuk ediyor. İki ekibin de müsabaka öncesinde 3 puanı bulunuyor.

 

 

Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında bugün saat 16.00’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda Altay ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesinde Erzurumspor FK, 3 puanla ligde 12. sırada yer alırken, yine aynı şekilde 3 puanı olan Altay da 13. basamakta bulunuyor.

 

Erzurumspor kendi evinde, ilk galibiyet sevincini yaşamak isterken, konuk ekip Altay ise 2 maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyor. Saat 16.00'da başlaaycak olan zorlu mücadeleyi hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Hasan Erdoğan ve Sahil Burak Demirel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Batuhan Kolak olacak. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.