Spor Düzenleme Tarihi : 16 Temmuz 2020 14:11 Haber Girişi : 16 Temmuz 2020 14:14

Erzurumspor bayraklarına yoğun ilgi

Erzurumspor bayraklarına yoğun ilgi
Cumartesi günü şampiyonluk maçında evinde Ümraniye'yi konuk edecek olan BB Erzurumspor, müsabaka saatini sabırsızlıkla beklerken, Mavi-beyazlı bayraklar da büyük ilgi görüyor.

Erzurumajans-TFF 1. Ligin son haftasında Cumartesi günü saat 17:30’da Ümraniyespor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor’da hazırlıklar son sürat devam ediyor.

 

Altay’ı Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle deviren ve 2. sıradaki yerini koruyan Dadaşlar, Ümraniye maçını kazanarak bir sezon aradan sonra yeniden adını Süper Lige yazdırmak istiyor.

 

Mavi-beyazlılar büyük bir sabırsızlıkla karşılaşmayı beklerken, Erzurumspor bayraklarına ilgi her geçen gün artıyor.

 

 

Vehip Atalay Kitap Sarayı da Mavi-beyazlı bayrakları satışa sundu. Erzurumspor’a gönül verenler ve takımın Süper Lige çıkacağına inanan taraftarlar, çift başlı kartal armalı bayrakları kapış kapış alıyor. Kitap Sarayı Sahibi Adnan Atalay, “Erzurumsporumzun Cumartesi günü Süper Lige yükselme maçı var. İnanıyoruz ki, Dadaşlar o maçı kazanarak adını Süper Lige yazdıracak. Şimdiden Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek ve oyuncularımıza başarılar diliyorum. Mavi-beyazlı bayrakların satışından bir hayli memnunuz” dedi.

 

 

Erzurumspor’un fanatik taraftarlarından Köksal Atalay da, Mavi-beyazlılara şampiyonluk yolunda başarı dileklerini iletti.

 

 

Nurullah Pala/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adnan Atalay 17 Temmuz 2020 19:40

    sayın dadaş murat rumuzun dadaş ama kitapsarayının hizmetlerini bilmiyorsan o senin sıkıntın ayrıca bayraklar yanlış basılmamış haberlerde geçtiği gibi yirmi sene önce basılan asıl antika Erzurumspor bayrağı bundan sonra araştırma yaparak yorum yap.

  • anonim 16 Temmuz 2020 20:15

    Bu haberin nasıl bir haber değeri olduğunu anlayamadım. Arkadaşlara sordum onlar da anlayamamış.

  • Dadaş 16 Temmuz 2020 19:58

    Diyorsun

  • dadaş murat 16 Temmuz 2020 17:29

    Kitap sarayının bugune kadar erzurumspor için hiç bişe yaptıgını görmedim.Şimdi para kazanmak için neler yapıyor.Ayrıca bayraklarıda yanlış bastırmış bari bi iş yapıyorsun doğru dürüst yap.