Spor Haber Girişi : 25 Ekim 2022 13:24

Erzurumspor'da atılan 10 golden 5'ine forvet oyuncuları imza attı.

Erzurumspor'da atılan 10 golden 5'ine forvet oyuncuları imza attı.
Erzurumspor'da 10'uncu hafta itibariyle 5 oyuncu gol sevinci yaşadı.

En golcü isim Olanare oldu. Eren Tozlu, Nijeryalı oyuncuyu izliyor. Martin Hasek, Süleyman, Rosheuvel ve Mustafa Akbaş birer kez gol sevinci yaşadı. Dadaşların 1 golünü ise Keçiörenli Muharrem kendi kalesine attı.

 

Otuz kişilik kadroya sahip olan Erzurumspor’da 5 futbolcu bu sezon 10 haftada gol sevinci yaşayan isimler oldu. Dadaş’ta en golcü isim 3 golle Samuel Olanere olurken, Eren Tozlu 2 golle Nijeryalı santrforu izledi. Martin Hasek, Süleyman Koç, Mustafa Akbaş ve Mikhail Rosheuvel ise birer kez gol sevinci yaşadı. Bir golü ise Keçiörengücülü Muharrem Cinan kendi kalesine attı.

 

Gol yükü forvette

 

Erzurumspor’da atılan 10 golden 5’ine forvet oyuncuları imza attı. Samuel Olanare Mavi-beyazlıların lehine fileleri üç kez havalandırırken, Keçiren maçında bir gol de kendi kalesine attı. Eren Tozlu ise 9 maçta attığı 2 gole Dadaşların en golcü ikinci ismi oldu. Defanstan gol katkısı Mustafa Akbaş’tan gelirken, orta saha oyuncuları Martin Hasek, Süleyman Koç ve Mikhail Rosheuvel ise 1’er gol katkısı sağladı. Erzurumspor’un 10 golünden birinde ise Keçiörenli Muharrem’in imzası bulunuyor. Eflatun beyazlıların oyuncusu Erzurumspor lehine kendi kalesine gol attı. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 01 Kasım 2022 22:59

    Adı üstünde forvet forvetin görevi ne gol atmak değil mi? Erzurumspor bu sene iyi drğil kümede kalması başarı sayılır