Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2021 19:46

Erzurumspor'da baş döndüren gelişmeler...

Erzurumspor'da baş döndüren gelişmeler...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transferin son dakikalarında hayli ilginç gelişmeler yaşandı.

Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transferin son dakikalarında hayli ilginç gelişmeler yaşandı. Sağ bek için birkaç gün önce İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirilen ve "sakatlık riski çok yüksek" denilerek transferinden vazgeçilen Ukraynalı Bohdan Butko sürpriz bir şekilde Erzurumsporlu oldu.

 

Butko'nun yanı sıra Kayserispor'un Ganalı oyuncusu Yav Ackah da sezon sonuna kadar kiralanırken, Fransa'nın Le Havre takımından kiralanan sol bek Coulibaly'nin sözleşmesi de lisansı çıkarılmadan karşılıklı feshedildi. Sol bek için de Denizlispor'dan ayrılan Zakarya Bergdich ile anlaşıldı ancak evrakların yetiştirilmesi için olağanüstü bir çaba gösteriliyor.

 

Transferin bitmesine dakikalar kala Büyükşehir Belediye Erzurumspor cephesinde herkesi şaşkına çeviren ve "nasıl olur?" dedirten bir gelişme yaşandı. Mavi Beyazlı yönetimin daha birkaç gün evvel, "Sakatlık riski çok yüksek" diyerek transferinden vazgeçtiği Ukraynalı 30 yaşındaki sağ bek oyuncusu Bohtan Butko ile sözleşme imzalandı.

 

Kaynak: ERKHABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.