Spor Haber Girişi : 09 Mart 2022 10:03

Erzurumspor'da hedef 3 puan

Erzurumspor'da hedef 3 puan
BB Erzurumspor'da, Samsunspor maçı hazırlığı devam ediyor.

ERZURUM AJANS - Büyükşehir Belediye Erzurumspor, cumartesi günü Kazım Karabekir Stadyumu'nda konuk edeceği Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.


Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, cumartesi günü Kazım Karabekir Stadyumu'nda konuk edeceği Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
 

 



Bilazer, ilk antrenmanına çıktı


BB Erzurumspor’da Sportif Direktör olarak görev yapan Muzaffer Bilazer, yönetim kurulu kararıyla BB Erzurumspor Teknik Direktörlük görevine getirildi. Mavi-beyazlılar, Muzaffer Bilazer yönetiminde ilk antrenmanına çıktı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle 5'e 2 pas oyunuyla devam etti. Antrenmanın son bölümde ise taktik ağırlıklı şut çalışması yaparak tamamladı.

 

 

 


Antrenmana tedavileri devam eden Eren Tozlu, Arvydas Novikovas, Emircan Altıntaş, Oltan Karakullukçu katılmadı. İHA

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 10 Mart 2022 17:55

    Artık ilk iki bitti ilk beşte olması gerekir başarı gelir mi ? Zor . Bu sene kayıp yıl oldu . Seneye Allah aşkına şu yabzncı transferleri kim yapıyor. Hiç biri Erzurum da oynayacsk kapasitede değil . Daha dikkatli olunmalı . İkinci üçüncü ligde kaliteli genç yetenekler var bulunmalı .

  • PASİNLİ 258 10 Mart 2022 10:37

    TAKIMIN BAŞARILI VE MORALLİ OLMASI İÇİN FUTBOLCULARIN VE ÇALIŞANLARIN MAAŞLARININ ÖDENMESİ LAZIM YÖNETİM BU KONUDA ACİL ÖNLEM ALMASI LAZIM