Spor Haber Girişi : 10 Şubat 2021 19:34

Erzurumspor'da şoke eden olay!

Erzurumspor'da şoke eden olay!
Pandemi döneminde ekonomik olarak her kulüp gibi sorunlar yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da şok bir olay yaşandı.

Erzurumajans-Süper Lig'de kalma mücadelesi veren ve pandemi döneminde de ekonomik olarak her kulüp gibi sorunlar yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da şok bir olay yaşandı. Devre arasında takımdan ayrılan takım kaptanı İbrahim Akdağ'dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 Milyon TL tutarındaki senet, kulüp kasasından çalındı. Seneti kulüp muhasebesindeki görevli bir personelin alıp, tahsil ettiği iddiasıyla çalışanın görevine son verildi, hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Devre arasında takımdan ayrılarak Ankaragücü'ne transfer olan eski takım kaptanı İbrahim Akdağ'ın sözleşmesini feshederken kulübe verrdiği 1 Milyon TL'lik senet, kasadan çalındı.

 

Kulüp kasasına konulan senetin çalındığının fark edilmesi üzerine yönetim harekete geçti ve yaşanan olaydan ötürü sorumlu tuttuğu bir muhasebe çalışanının görevine son verdi.

 

Yöneticilerle görüşen çalışanın, seneti kasadan aldığını kabul ettiği ancak bunu kulüpten alacaklarını tahsil edebilmek amacıyla yaptığını söylediği öne sürüldü. Kulüpten aylık 25 bin TL'ye yakın bir maaş ve prim aldığı ifade edilen personelin, 1 Milyon TL'lik alacağının nasıl olduğu anlaşılamazken, kulüp yönetimi ilgili çalışan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

KULÜP KASASI SAHİPSİZ BIRAKILDI

 

Öte yandan yaşanan olay, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kasasının da nasıl sahipsiz bırakıldığını ortaya koydu. Kulüp Müdürü'nün sorumluluğunda olan kasanın anahtarla açılmış olması, ilgili çalışanın anahtarı nasıl temin ettiği ve kasayı hangi saatlerde açtığı sorularını da beraberinde getirdi.

 

İÇERİDE YARDIM EDEN VAR MI?

 

Kulüp kasasının adeta patlatılıp, içerisinden 1 Milyon TL'lik senetin çalınması, akıllara çok sayıda soruyu getirdi. Senetin çalınmasında sadece görevine son verilen personelin mi ilgisi olduğu, diğer çalışanlar arasında yardımcı olan kişi veya kişilerin olup olmadığı da akıllara gelen sorulardan sadece birkaçı. Savcılığa intikal eden olayla ilgili yürütülecek soruşturma sonucunda tüm bu soruların açıklığa kavuşması beklenirken, yönetimin de bu olayın ardından kulüp çalışanlarıyla ilgili bir tasarrufta bulunacağı ifade ediliyor.

 

Orkun ÇİZMELİ/Erkhaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gurbetçi dadaş 15 Şubat 2021 00:05

    Çok görmeyin erzurumda çalan çalana 1400 insanın evi ve parası çalışanı 10 yıl oldu erzurum halkı böyle oldukça birbirini sırtından vurmaya çalıştıkça götüren daha çok olacaktir. Allah ıslah etsin. Balık her zaman baştan kokar

  • İşçi 11 Şubat 2021 12:18

    Belediyede kanalizasyonda çalışana 2800 tl şirkette çalışana 25bin tl ADALET !

  • ah tu 11 Şubat 2021 11:52

    1000000 tl alacaklı 25000 tl maaşlı muhasebe çalışanı olan ve maddi sıkıntıları olan bir kurum hadi canım

  • METİN ÇAKAR 11 Şubat 2021 09:04

    Bir bu eksikti çok şükür oda oldu Bu memleket sahipsiz diyorduk meğer kulüpte sahipsizmiş Buna da şükür iyiki mesut bakkal ve futbolcuları çalmamislar

  • Cizbiz 10 Şubat 2021 21:24

    Belediye takima kesinlikle isinde prof insanlari getirmeli. ahbab cavus iliskisi icinde personel alimi yalnis uygulama. bence muhasebe yetkilisi torpilli kisilerden olusturulmustur. gerci hirsiz herzMan hirsiz ama dedigim gibi. prof adam olmali..

  • Deniz aydın 10 Şubat 2021 21:17

    25 bin tl alan personal nasıl oluyor

  • Sadullah 10 Şubat 2021 20:07

    25 bin maaş verirseniz çalar alın asgari ile muhasebeci çalıştırın haram zıkkım olsun yaw haram olsun