Spor Haber Girişi : 29 Kasım 2021 14:05

Erzurumspor galibiyet istiyor!

Erzurumspor galibiyet istiyor!
Dadaş, mutlak galibiyet için İstanbul'a uçtu.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Bir yanda şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen BB Erzurumspor, diğer yanda eski dost Şenol Fidan’la çıkış yakalayan Tuzlaspor, iki takım Vefa Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

 

Bu akşam  saat 20.00’de  14. Haftanın kapanış maçında Tuzlaspor’a konuk olacak BB Erzurumspor, mutlak galibiyet parolasıyla İstanbul’a uçtu.

 

Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetimindeki BB Erzurumspor, son haftalarda Şenol Fidan’ın göreve gelmesiyle birlikte çıkış yakalayan Tuzlaspor karşısında galibiyet arayacak.

 

Mücahid ve Gökhan sarı kart sınırında

 

Bu arada bugün oynanacak olan zorlu doksan dakika öncesinde BB Erzurumspor’da orta saha oyuncusu Gökhan Alsan ile sol bek Mücahid Albayrak üç sarı kartlı olarak maça çıkacak. İki oyuncu sarı kart görmeleri halinde 15. Haftadaki İstanbulspor maçında  forma giyemeyecek.

 

Fidan mı Sözeri mi?

 

BB Erzurumspor, İstanbul deplasmanında üç puan ararken, aynı zamanda da kendisini yakından tanıyan Şenol Fidan’a karşı sınav verecek.

 

BB Erzurumspor’da yardımcı antrenörlük yapan ve geçtiğimiz sezon Denizlispor ile Alanyaspor maçlarına da Mavi-beyazlıların başında tek yetkili olarak çıkan Fidan, bugün eski takımına karşı Tuzlaspor’un başında puan arayacak.

 

Sözeri’nin talebeleri ise Tuzla deplasmanında şampiyonluk yarışında yara almamak için mücadele edecek.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.