Spor Haber Girişi : 27 Ekim 2021 16:11

Erzurumspor ilk sınavına çıkıyor

Erzurumspor ilk sınavına çıkıyor
Dadaşlar, bugün Nazilli Belediye Karşısında ZTK?da tur arayacak.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Ligde şampiyonluğu hedefleyen BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da gidebileceği yere kadar gitmenin amacında.

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda (ZTK) ilk sınavına Nazilli maçı ile çıkıyor.

 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda BB Erzurumspor, bugün saat 15:30’da Kazım Karabekir Stadı’nda Ege temsilcilerinden Nazilli Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

 

Dadaşlar, kendi taraftarının önünde kupada tur atlayarak Pazar günkü Balıkesir mücadelesi öncesinde moral kazanmak istiyor.

 

Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz

 

BB Erzurumspor Teknik Patronu Erkan Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası’nın rotasyon açısından teknik adamlar için de önemli olduğunu belirterek, “Hiçbir takım kupada elenmek için sahaya çıkmaz. Biz de mutlaka kazanıp tur atlamak istiyoruz. Biliyorsunuz daha önce benim yönetimimde Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final oynama başarısı göstermişti. Bu kez de ZTK’da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

 

Gençlere fırsat doğdu

 

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bugünkü Nazilli maçında genç oyuncuların yanı sıra yeteri kadar forma şansı bulamayan futbolculara görev vermeyi planlıyor.

 

Dadaşların hocası, “Ziraat Türkiye Kupası maçları genç futbolcularımızın kendisini gösterme vitrinidir. Burada şans bulacak olan oyuncularım bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Bizde yeteri kadar forma şansı bulamayan oyuncularımız ile genç futbolcularımızı bu tür maçlarda görme şansı buluyoruz. Onların form durumlarını görme fırsatı elde ediyoruz” diye konuştu.

 

BB Erzurumspor’un bugünkü Nazilli Belediyespor maçına Göktuğ Bakırbaş, Fırat Şaşi, Mustafa Akbaş (Aykut Demir), Ufuk Budak, Süleyman Koç (Güney Yılmaz), Estrela, Özgür Sert, Ahmet Canbaz, Emircan Altıntaş, Samuel Olanere, Herolind Shala ilk onbiri ile çıkması bekleniyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.