Spor Haber Girişi : 04 Temmuz 2021 10:54

Erzurumspor kampa giriyor

Erzurumspor kampa giriyor
TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yeni sezon hazırlıkları beş gün rötarlı olarak başlıyor.

ERZURUM AJANS - Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kamp çalışmaları Pazartesi günü başlıyor. Kampa 5-6 yeni transferinde katılması bekleniyor.

 

 

Dadaşlar transfer çalışmaları nedeniyle henüz kampa start veremedi.  Mavi-beyazlıların kampının yeni transferlerden Mustafa Akbaş, Aykut Demir, Orhan Ovacıklı ve Sefa Akgün gibi isimlerin katılımı ile başlaması bekleniyor. Kampa isimleri sır gibi saklı tutulan üç yabancı isminde katılması bekleniyor.

 

 

Pazartesi günü Teknik Patron Erkan Sözeri nezaretinde ilk çalışmasını gerçekleştirecek olan BB Erzurumspor’da iç transferde sözleşmesi devam eden kaleciler Göktuğ Bakırbaş, Batuhan Ünsal, Gökhan Kardeş, Özgür Sert, Yusuf Koç, Haluk Baydan, Eyup Oskan, Fırat Şaşi, Recep Derin gibi isimlerin katılması bekleniyor.

 

 

Alperen Bektaş, Cengizhan Bayrak ve Muhammed Emin Polat gibi oyuncuların kampa dahil edilip edilmeyeceğine teknik direktör Erkan Sözeri karar verecek. Ayrıca iç transferde anlaşma sağlanan isimlerden biri olan Oltan Karakullukçu da kampa dahil olacak. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muammer Aydin 04 Temmuz 2021 12:40

    İstanbuldan takip ediyorum. Samsunspor. Kocaelispor gumbur gumbur geliyor iyi ttansferler yaptilar. Busezon lig ates cemberi. İnsallah yonetimde mizo da iyi oyuncular alirlar yoksa isimiz zor..