Spor Haber Girişi : 09 Ekim 2021 13:47

Erzurumspor kış moduna girdi

Erzurumspor kış moduna girdi
Erzurum'da havaların aniden soğuması sonucu Mavi-beyazlı futbolcular, bere, boyunluk ve eldivene hücum etti.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Milli arada izin dönüşü ilk antrenmanına çıkan BB Erzurumsporlu futbolcular gece hava soğuk olunca bere, boyunluk ve eldiven giyinerek çalıştı.

 

Futbolcular, Milli arada verilen üç günlük iznin ardından döndükleri kulüpte gece soğuk havada yapılan antrenmanda bere giyindi. Boyunluk ve eldiven takan futbolcular ile teknik heyet çalışmayı bu şekilde sürdürdü.

 

TFF 1. Lig’de geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü’ne 2-1 mağlup olan  Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 17 Ekim’de  Kazım Karabekir Stadı’nda karşılaşacağı  Altınordu maçına yoğun tempoda bilenirken, futbolcular soğuk havalardan korunmak için sıkı giyinmeye başladı.

 

Bereli eldivenli antrenman

 

Teknik Patron Erkan Sözeri ve yardımcı antrenörler nezaretinde kendi tesislerinde Altınordu maçının hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor, kısa süreli kondisyon çalışmasının ardından düz koşu yaparak antrenmanı taktik idmanı ile tamamladı.

 

Sıcak havaların yerine soğuklara terk ettiği Erzurum’da futbolcular soğuktan korunmak için antrenmanlara bere, boyunluk ve eldiven giyerek çıkıyor. Özellikle yeni transferlerin bir çoğu kentin havasına alışmaya çalışıyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.