Spor Haber Girişi : 25 Eylül 2021 14:57

Erzurumspor maçında Papila'ya görev!

Erzurumspor maçında Papila'ya görev!
Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak olan Erzurumspor-Adanaspor maçında bir ilk yaşanacak.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / MHK’nin bugün oynanacak olan Erzurumspor-Adanaspor maçında Kadir Sağlam’a Koçluk yapması amacıyla eski futbol hakemlerinden Cem Papila’yı görevlendirdiği öğrenildi.


Pusula Gazetesi Muhabirinin edindiği bilgiye göre MHK, maçın orta hakemi Kadir Sağlam’a Koçluk yapması amacıyla Cem Papila’yı görevlendirdiği öğrenildi.

 

Zonguldak Bölgesinin Eski Süper Lig hakemlerinden Cem Papila’nın bugün tribünde olacağı ve Kadir Sağlam’ın yönetimini gözetleyeceği ifade edildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) ümit vaat eden hakemlere zaman zaman resmi olarak eski bir futbol hakemini koçluk yapması için görevlendirdiği, bazen de eski bir futbol hakemini gayri resmi olarak maçlara göndererek mücadelenin hakemine mentorluk yapmasını istediği öğrenildi.

 

BBG Papila

 

Ankara Bölgesi futbol hakemlerinden Kadir Sağlam’ı bugün maçta tribünde Cem Papila gözetleyecek. Papila’nın tribünde not tutarak Kadir Sağlam’ın yönetimi ile ilgili eksilerini ve artı yönlerini not tutacağı öğrenildi. Papila’nın tutacağı raporu MHK yönetimine de iletebileceği ifade ediliyor.

 

Hakem camiasına yakın isimler, Erzurum gibi zor bir deplasmanın HMK açısından da büyük önem taşıdığını belirterek, “Erzurum zor bir deplasman, taraftarı güçlü olan bir camia. Onun için bu tür maçlarda umut vaat eden hakemlerin göstereceği yönetim MHK’yi yakından ilgilendirir. MHK de zaman zaman resmi, zaman zamanda 3. Bir eski hakemi görevlendirerek hakeme koçluk yaptırır” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.