Spor Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 09:35

Erzurumspor Teknik Direktörü Kutlu: ''Kazanmayı çok istedik ama olmadı''

Erzurumspor Teknik Direktörü Kutlu: ''Kazanmayı çok istedik ama olmadı''
Trendyol 1. Ligde Manisaspor deplasmanda karşılaştığı Erzurumspor karşısında 2-1'lik skorla üç puanı alan taraf oldu.

Trendyol 1. Ligde Manisaspor deplasmanda karşılaştığı Erzurumspor karşısında 2-1’lik skorla üç puanı alan taraf oldu.

 



Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede “Öncelikle tabii ki kazanmayı çok istiyorduk. Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. Oyuna gelecek olursak; maçın başında oyuncularımız maça girmekte sıkıntı yaşadı. 15-20 dakika gerçekten iyi bir görüntü vermedik. O sırada Manisaspor sporcuları daha üstün gözüktü. Ama 15-20 dakikadan sonra gerçekten oyuncularım sahanın tek hakimi oldular. Geriye kalan 60-65 dakikalık bölümde rakibe hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıda zaten tek bir pozisyon vardı. O da Manisa'da adına gol ile sonuçlandı. Çok sayıda pozisyon girişimimiz vardı, çok sayıda pozisyonumuz vardı. Son vuruşlarda ve son paslarda etkili olamadık. Final paslarında da etkili olamadık. Özellikle maçın ikinci yarısında gerçekten ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yaptık. Tabii ki mağlubiyet çok üzücü ama ortaya konan oyun, ortaya konulan mücadelenin sonraki maçlarda galibiyet getireceğim inanıyorum. Maçın hakemleri iyi maç yönettiler ve sonuca tesir edecek bir sıkıntı yaşamadılar. Onları da tebrik ediyorum. Manisaspor’u da tebrik ediyorum.” dedi.

 


Manisaspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz zorlu bir deplasmanda 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Maçtan önce Erzurumspor’un uzun bir zaman sonra kendi sahasında oynamasının büyük bir motivasyon kaynağı olacağını düşünüyordum. Bizim açımızdan da açıkçası bir hafta öncesinde belli oldu maçın oynanacağı yer. Belirsizlik vardı. Seyahat planını son anda yaptığımız için zorlu şartlarda geldik buraya. 2 gündür antrenman yapmıyorduk. O anlamda tek bir antrenmanla bu maça hazırlandık. Bu süreçte gösterdiğimiz taktiksel stratejilere bağlı kalan oyuncu arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Burası her zaman zor bir deplasmandır. Çünkü birincisi coğrafyası gibi yüksek irtifa gelen takımları zorlayan bir atmosferi var ve Erzurumspor takımı her ne olursa olsun bu tarz final maçı gibi maçları oynamayı bilen pek çok oyuncuya sahip. Böyle bir zorlu bir deplasmandan 3 puanla demek bizim adımıza sevindirici. Umarım stat tamamıyla hızlı bir şekilde yenilenir ve Erzurumspor takımına kendi sahasında bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. ” şeklinde konuştu. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.