Spor Haber Girişi : 26 Ekim 2017 19:45

Erzurumspor U 21 ekibi zirvenin yeni sahibi

Erzurumspor U 21 ekibi zirvenin yeni sahibi
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un genç yetenekleri destan yazmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Pazar günü Lider Eskişehirspor ile karşılaşan ve maçı 1-0 kazanarak liderlik koltuğunu devralan Büyükşehir Belediye Erzurumspor U 21 ekibi, Alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay'ın Koç Cağ Kebap'ta verdiği yemek programında, zirvenin tadını çıkardı.
 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un genç yetenekleri destan yazmaya devam ediyor. Ligin 9 haftasında 7 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan mavi beyazlılar, liderlik koltuğunun da yeni sahibi oldu. En son Eskişehir'de Lider Eskişehirspor U 21'i 1-0 la geçerek, liderlik koltuğunu devralan genç dadaşlar, alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay'ın verdiği yemekte, elde ettikleri başarıyı kutladılar.

Alt yapı antrenörleri ve futbolcularının katıldığı yemek programının ardından elde edilen başarının hikayesini basın mensuplarına aktaran alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay, "İşinizi ciddiye aldığınızda, inandığınızda başarıyorsunuz" dedi. 3 yıl önce alt yapıdan sorumlu yöneticilik görevini üstlendiğini hatırlatan Tugay, "Göreve geldiğimde, başarıya odaklanmış, en büyük hedefi A takıma futbolcu kazandıran bir alt yapı oluşturmaktı. Bu çizgide yola çıktık ve Sefa Yunusoğulları hocamı alt yapı teknik koordinatörlük görevine getirdik. Ekibini oluşturdu ve geçtiğimiz son iki yılda alt yapı takımlarımız önemli başarılara imza attı. Bu yıl ise U 21 liginde mücadele edecek yeni bir takım oluşturduk. Lig başında Erzurum'un yetiştirdiği, başarılarıyla gurur kaynağımız olan Teknik Direktör Abdulselam Gökcan'ı da alt yapıya kazandırarak kolları sıvadık. Futbolcu seçmelerini titizlikle yaptık. Bizleri başarıya taşıyacak yetenekler üzerinde hocalarımız hassasiyetle çalıştı. Ve gelinen noktada U 21 liginin yeni takımı olmamıza rağmen liderlik koltuğunun sahibi olduk. Bu liderlik koltuğuna da, lideri evinde devirerek geçtik. Bu önemli başarı. Hocalarımı, futbolcularımı tek tek kutluyorum." dedi

A takımda görmek en büyük mutluluğumuz olacak

A takıma futbolcu kazandırma gayretinde olduklarının altını çizen Tugay, "Ligde aldığımız sonuçlar ve konumumuz bizleri son derece mutlu ediyor. Daha büyük mutluluk, A takıma kazandıracağımız futbolcularla gelecek. İnanıyorum ki şuan U 21 ekibimizde ve diğer yaş gruplarında oynayan futbolcu kardeşlerim ilerleyen yıllarda A takımımızın önemli silahları olacaklar." diyerek "Sahip çıkalım destek olalım bu gençlerimize." çağrısında bulundu

Başkan Sekmen'e teşekkür

Erzurumspor'un, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Başkanlık makamına geçmesiyle birlikte çıkışa geçtiğini hatırlatan Tugay, "3'üncü ligde yerinde sayan bir Erzurumspor vardı. Ne zamana kadar, Mehmet Sekmen'in Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu güne kadar. Sekmen'in başkanlık makamına geçmesiyle birlikte Erzurumspor çıkışa geçti. Önce 3'üncü ligden 2'inci lige yükselen BB Erzurumspor, daha sonra öncelikli hedef olan 1'inci lige yükseldi. Ve şimdi Süper lig hedefi olan bir Erzurumspor var. Hani bizde bir söz vardır; "salavat kuvvete bağlıdır" diye. Arkadaşlar bu işler her anlamda güç ister. Sekmen'de Erzurumspor'un gücüdür. 

Gerek A takımıza gerek altyapıya maddi manevi destek sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.