Erzurum Haber Girişi : 11 Ağustos 2021 12:03

"Erzurumspor'u yalnız bırakmayalım" 

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü'nden "Haydi Dadaşlar Aşıya" kampanyası

ERZURUM AJANS - Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, ‘Haydi Dadaşlar Aşıya’ kampanyasını başlattıklarını duyurdu.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), stadyumları giriş şartlarını yeniden düzenledi. Düzenlemeye göre aşı olmayanlar statlara giremeyecek. Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü alınan bu kararın üstüne kentin aşılamada mavi renge geçebilmesi için kapmanya başlattı. 

 


Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, “Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın özellikle ‘’Covid-19’a karşı Mavi bir Türkiye haritası” istemesi bizim ve çalışma arkadaşlarımızın azmini üst seviyeye çekiyor. Son zamanlarda kamuoyuna yansıyan, spor müsabakalarına aşı olmayanların alınmayacak olması, Erzurum’daki gençlerin ’de Covid-19 aşısı vurulmasına etki yapacağına inanıyorum. Bu nedenle ‘Haydi Dadaşlar Aşıya’ kampanyamıza Erzurumspor’a gönül vermiş tüm gençlerimizi ve Dadaşları bu kampanyaya davet ediyoruz. Doğu Anadolu bölgesinde, Erzurum’un aşıda mavi olması için, tüm birimlerimizle seferber olmuş vaziyetteyiz. Şehrimizin birçok bölgesinde randevusuz aşı çadırlarımızın yanı sıra hastanelerimizin aşı stantları hizmetlerini aralıksız sürdürüyoruz. Hem aşımızı olup sağlığımızı koruyalım hem de Erzurumspor’umuzu yalnız bırakmayalım” açıklamalarında bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.