Bölge Haber Girişi : 28 Ağustos 2010 17:12

Erzurumspor yine sahipsiz kaldı!..

Erzurumspor yine sahipsiz kaldı!..
Erzurumspor'un ertelenen kongresinde yönetime talip çıkmayınca 42 yıllık kulüp kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Erzurum Ajans-Erzurumspor’un ertelenen kongresinde yönetime talip çıkmayınca 42 yıllık kulüp kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Büyükşehir belediyesi kültür merkezinde gerçekleştirilen kongrede divan kulüp yönetimine aday olmadığını görünce kongre sürecini kapattı.

KAYA: “SORUMLU ERZURUM’UN SİYASİLERİDİR”

Kongrede konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Bu kongreye siyasi kimliğim ile değil Erzurumspor taraftarı olarak katılıyorum. Buraya siyaset yapmaya gelmedim. Erzurumspor’un bu zor gününde taraftarların arasında olmak istedim. Ben sporcu bir insanım. Sadece sporu seven birisi olduğum için değil aynı zamanda iyi bir Erzurumspor taraftarı olduğum için buradayım. Bugün Erzurumspor kapanıyorsa bunun en büyük sorumlusu Erzurum’un siyasileridir. Erzurumspor’un acı sonunu üzülerek izliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda aday olduğunu açıklayan Erzurumlular Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman hafta içerisinde yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini bildirmişti. Divan genel kurulda aday olup olmadığını sordu. Salondan aday çıkmadığı genel kurula katılan taraftarlar üzgün bir şekilde salondan ayrıldılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.