Bölge Haber Girişi : 29 Aralık 2010 18:04

Erzururm 2011 takvimleşti!..

Erzururm 2011 takvimleşti!..
Büyükşehir Belediyesi 2011 UNIVERSİADE ile ilgili 2011 takvimi yaptı.

Rabia ÇETİN-(Erzurum Ajans)-Dünya genelinde bir çok sporcunun katılacağı 2011 UNIVERSİADE Erzurum Büyükşehir belediyesi tarafından 2011 takvimi haline getirildi. Kış sporları için yapılan tesislerin, sporcuların ve Erzurum’un simgesi olan Kar’ın fotoğraflarının bulunduğu takvimde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in de mesajı bulunuyor.

Küçükler, mesajında şu duyguları dile getirdi; “ yaşanılabilir bir Erzurum adına verdiğimiz mücadelenin bir yılını daha geride bıraktık. Bizleri hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Geride bıraktığımız 2010 yılı Erzurum için gelişim ve atılım yılı olmuştur. Erzurum halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye ulaştırma yolunda sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için 2010 yılında daha çok çalışacağız. “ 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.