Bölge Haber Girişi : 24 Ağustos 2010 16:29

Erzururm semt garajı hazır!..

Erzururm semt garajı hazır!..
Büyükşehir Belediyesi'nce 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan ve yaklaşık 3 milyon liraya mal olan modern semt garajındaki çalışmalar tamamlandı.

Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediyesi’nce 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan ve yaklaşık 3 milyon liraya mal olan modern semt garajındaki çalışmalar tamamlandı. Bu ay sonunda açılışı yapılacak semt garajı Erzurum’un çevre ilçe ve köylerle ulaşımının sağlandığı toplu taşım araçlarının merkezi olacak.

Erzurum’a yakışacak modern bir garaj inşa ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Dadaşköy yolu üzerinde yapımının tamamlanan semt garajının her türlü teknik donanıma sahip olacağını söyledi.

İlçelerle şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapan araçların Dadaşköy yolu üzerinde hizmete giren semt garajına giriş yapacağını ifade eden Küçükler, “İlçelere yolcu taşımacılığı yapan araçlar, iniş ve binişleri bundan böyle yeni semt garajından yapacak. Bundan dolayı da ilçe ve köy araçlarının kent merkezinde dolaşmalarına ve taşımacılık yapmalarına izin verilmeyecek” dedi.

Semt garajındaki 42 işyeri ve yazıhanenin ihalesinin 31 Ağustos’ta şeffaf birşekilde açık ihale usulüyle yapılacağını kaydeden Küçükler, bölgeye bir de semt pazarı yapacaklarını vurguladı. Küçükler, “Buraya semt pazarı kurarak ilçelerden ve köylerden gelenlerin her türlü ihtiyaçlarını görmeleri sağlanacak” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.