Bölge Haber Girişi : 25 Ağustos 2010 13:12

Erzururm'da şok yolsuzluk operasyonu!..

Erzururm'da şok yolsuzluk operasyonu!..
Erzurum İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yönelik gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonunda, aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu 6 kişi göz altına alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da 1 milyon 800 bin TL'lik yolsuzluk olayı ile ilgili bu sabah yapılan baskında yakalanarak gözaltına alınan 6 kamu görevlisi, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Erzurum Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla bu sabah saat 07.30 sıralarında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince baskın düzenlendi. Erzurum'da İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan eş zamanlı operasyonda, yolsuzluk olaylarına karıştıkları iddia edilen aralarında şube müdürü ve şef konumunda oldukları öğrenilen L.K., V.T., N.K., A.D., T.Y. ve A.U. adlı 6 kişi gözaltına alındı. Palandöken Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 6 şüpheli

sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü KOM Şube'ye götürüldü.

Sahte belgeler düzenleyerek 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan gözaltına alınan kamu çalışanlarının sorguları sürerken, şüpheli sayısının ilerleyen günlerde 20'ye kadar çıkabileceği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.