Spor Haber Girişi : 23 Ekim 2021 16:17

Eski takıma rakip oldular

Eski takıma rakip oldular
BB Erzurumspor'un eski futbolcuları Osman Çelik ve Gökhan Karadeniz, Samsunspor formasıyla eski takımlarına rakip olacak.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Bu akşam saat 19:00’da Erzurumspor’u sahasında konuk edecek olan Yılport Samsunspor’da Osman Çelik ile Gökhan Karadeniz eski takımları BB Erzurumspor’a rakip olacak.

 

Mavi-beyazlı forma altında Süper Lige çıkma sevinci yaşayan Gökhan Karadeniz ile 2019-2020 sezonunda Dadaşların forması ile Süper Lig coşkusu yaşayan Osman Çelik, bu akşam Mavi-beyazlı takıma Samsunspor formasıyla rakip oluyor.

 

Osman Çelik, sezon başından beri sürekli olarak Karadeniz ekibinde 11’de forma giyerken, Gökhan Karadeniz, uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemiyordu. Tecrübeli futbolcu bir süredir takımla birlikte çalışıyor. Yeni teknik direktör Fuat Çapa’nın şans vermesi halinde Gökhan Karadeniz’in de Erzurumspor’a karşı sahada yer alması bekleniyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.