Spor Haber Girişi : 28 Kasım 2011 17:40

Eskrim açık epe turnuvası sona erdi

Eskrim açık epe turnuvası sona erdi
Türkiye Eskrim Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Erzurum Açık Epe Turnuvası sona erdi.
Erzurum Ajans-Türkiye Eskrim Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Erzurum Açık Epe Turnuvası sona erdi. Müsabakalara katılan eskrimciler nefes kesen mücadele sergiledi.

Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini üstlendiği Açık Epe Turnuvası Cumartesi günü Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Sekiz hakemin görev yaptığı turnuva nefesleri kesti. Turnuvaya elli dolayında sporcu katıldı. Eskrim İl Temsilcisi ve Antrenör Mehmet Ali Dayanç, Açık Epe Turnuvasının büyük bir ilgi görmesinden bir hayli memnun olduğunu ifade ederek, Erzurum’a gelen diğer illerin kafilelerinin de turnuvadan bir hayli memnun kaldıklarını ifade etti.

E
rzurum’un yanı sıra Ankara, Trabzon, Aksaray ve Ağrı’dan sporcuların katıldığı Açık Epe Turnuvası Minikler kategorisinde yapıldı. Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı turnuvada, ev sahibi Erzurum’dan Erkek Epe Yarışları’nda Onur Kadıoğlu birinci olurken, Emre Tarakcı ikinci oldu. Kaan Civelek ise üçüncü sırada yer aldı. Bayanlarda da Erzurum’dan Yaren Çok Güler üçüncü olma başarısı gösterdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.