Spor Haber Girişi : 27 Ağustos 2015 16:49

Eskrimin bronz çocuğu Özdemir

Eskrimin bronz çocuğu Özdemir
Erzurum eskrimde bir başarıya daha imza attı. Erzurumlu Bumin Kağan Özdemir, eskrimde Türkiye üçüncüsü oldu.
Erzurumajans-Erzurum eskrimde bir başarıya daha imza attı. Erzurumlu Bumin Kağan Özdemir, eskrimde Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Eskrim Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Mersin GHSİM'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye şampiyonasına yıldızlar kategorisinde katılan Antrenör Mehmet Ali Dayanç'ın öğrencisi Bumin Kağan Özdemir, yıldız erkekler epe dalında Türkiye üçüncüsü oldu.

Aynı zamanda Milli takım antrenörü olan Mehmet Ali Dayanç, sporcusunun elde ettiği dereceden gurur duyduğunu söyledi. Dayanç, "İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile gittiğimiz Mersin'de Bumin Kağan Özdemir Türkiye üçüncüsü olarak göğsümüzü kabarttı. İnanıyorum ki, bundan sonra Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanacak" dedi. Türkiye üçüncüsü olan genç sporcu Bumin Kağan Özdemir de, bundan sonraki hedefinin Türkiye şampiyonu olmak ve milli takımda yarışmak olduğunu söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.