Ekonomi Haber Girişi : 06 Aralık 2011 17:50

Esnafa dost kredi

Esnafa dost kredi
Vakıfbank ile Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) arasında esnaf için "Dost Kredi" İşbirliği protokolü imzalandı.
Erzurum Ajans-Vakıfbank ile Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) arasında esnaf için "Dost Kredi" İşbirliği protokolü imzalandı.
Erzurum Esnaf Sarayı’nda gerçekleşen protokolle, esnaf ve sanatkarlara 3 aydan 60 aya kadar vadeli faizli veya faizsiz kredi temin edebilecek. Protokole ESOB adına Başkan Rasim Fırat, Vakıfbank adına da Bölge Müdürü Ahmet Yılmaz imza koydu.
Protokol töreninde konuşan ESOB Başkanı Rasim Fırat , “Ekonominin can damarı olan esnaf ve sanatkarımıza yapılacak her türlü destek ilimizin ve ülkemizin refah seviyesinin yükselmesine katkıda bulunacaktır. Türkiye nüfusunun 4’te 1’ini oluşturan esnafımızın kalkınmalarına yönelik her türlü faaliyete üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Bu güne kadar birçok bankayla bu tip protokollerimiz oldu. Bugün imzaladığımız bu protokolde inşallah esnaf ve sanatkarlarımız için hayırlı olur. ” dedi.

KOBİ Dost” markasının güçlendirilmesi kapsamında krediler açtıklarını dile getiren Vakıfbank Bölge Müdürü Ahmet Yılmaz da ,”Yeni uygulamamız olan ‘Dost Kredi’ çerçevesinde esnafımız başvurduğunda, uygun imkan ve vadelerle kaynak temin edeceğiz. Esnafımıza 750 bin TL`ye kadar kredi verebileceğiz. Faiz oranı oldukça düşük. Yüzde sıfırla yüzde 1.35 arasında değişen faiz oranıyla kredi imkanı sağlıyoruz. ESOB’a bizimle yaptıkları ortak çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak uygulanmaya başlanmış olan 60 aya kadar vadeli KOBİ Dost Esnaf Kredisi ile ödemesiz dönemli veya taksit ertelemeli ödeme imkanı da sunuluyor” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.