Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

ETSO Başkanı Yücelik terörü kınadı

ETSO Başkanı Yücelik terörü kınadı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, son günlerde artan terör olaylarının milleti derinden yaralamakla kalmadığını, artık bu soruna şehit analarının yüreklerini ferahlatacak, onların acısını dindirecek bir çözüm bul
Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, son günlerde artan terör olaylarının milleti derinden yaralamakla kalmadığını, artık bu soruna şehit analarının yüreklerini ferahlatacak, onların acısını dindirecek bir çözüm bulunması beklentilerini artırdığını söyledi.

Hakkari Çukurca’daki hain saldırıda 24 askerimizin şehit edilmesinin yüreklere büyük bir ateş düşürdüğünü dile getiren Başkan Yücelik, “Şehitlerimizin acısına dayanmakta güçlük çekiyoruz. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Terörün asıl amaçlarından biri de; ekonomisi ve sanayisi büyüyen, gelişen, her geçen gün biraz daha kalkınan ve dünyanın sayılı ülkeleri arasına giren ülkemizin bu yükselişini engellemek ve dışa bağımlı hale getirmektir. Yaşanan bu acılar bizi toplum olarak yılgınlığa değil, aksine birbirimize daha da kenetlenmeye sevk edecektir. Milletimiz üzerinde hain planlar yapanlar hiçbir zaman bunu başaramayacaktır.”diye konuştu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, “Sözlerin acılar karşısında kifayetsiz kaldığı bu günlerde, şehit olan güvenlik güçlerimize Allah`tan rahmet, tüm yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize şifa diliyoruz.” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.