Erzurum Haber Girişi : 08 Kasım 2018 19:45

ETSO yönetiminden Vali Memiş’e tebrik ziyareti

ETSO yönetiminden Vali Memiş’e tebrik ziyareti
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, son Valiler Kararnamesi’yle Gümüşhane Valiliği görevinden Erzurum Valiliği’ne atanan Vali Okay Memiş’e tebrik ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, son Valiler Kararnamesi’yle Gümüşhane Valiliği görevinden Erzurum Valiliği’ne atanan Vali Okay Memiş’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Vali Okay Memiş’in makamında gerçekleşen ziyarete, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’in yanı sıra Meclis Başkanı Saim Özakalın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Muharrem Özdemir ve Hüseyin Polat ile Yönetim Kurulu üyeleri; Şevket Demir, Hamit Aydoğdu, Engin Çimen, Murat Turan ve Ömer Faruk Yıldırım katıldı. Vali Memiş ziyarette ETSO yöneticileriyle tek tek tanıştı. Vali Okay Memiş’e yeni görevinde başarı dileyen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Gümüşhane Valiliği sırasında tanıştıkları Vali Memiş’in Erzurum’da da başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını söyledi. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrin gelişmesi, kalkınması ve her yönüyle hak ettiği konuma kavuşması için yapılacak her türlü çabaya sonuna kadar destek vereceklerini kaydeden Başkan Yücelik, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu kurumları arasındaki iş ve güç birliğine verdikleri önemi sürdüreceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Okay Memiş ise, Anadolu’nun kadim şehirlerinden biri olan Erzurum’a hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Doğru ve yerinde alınacak kararlar ve kurumlar arası işbirliği ile yapılacak çalışmalarla belirlenen hedeflere ulaşmanın daha kolay olacağının altını çizen Vali Memiş, şehrin potansiyelinin bu şekilde ortaya çıkacağını vurguladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.