Sağlık Haber Girişi : 19 Ekim 2015 20:47

Evde sağlık ve sosyal hizmetler sempozyumu

Evde sağlık ve sosyal hizmetler sempozyumu
Erzurum'da "Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sempozyumu" Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Recep Akdağ'ın katılımıyla gerçekleşti.
Erzurumajans-Erzurum'da "Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sempozyumu" Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Recep Akdağ'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve EVSAD'ın katkıları ile hazırlanan "Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sempozyumu" Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Sempozyumun açılış konuşmasını Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fazlı Erdoğan ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin yaptı.

Sempozyumda evde bakım hizmetlerinde gelinen noktanın ülkemizde sağlıkta dönüşümün geldiği başarılı durumun bir göstergesi olduğunu belirtildi.

Hasta ve hasta yakınları da evde bakım hizmetlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Recep Akdağ'da, evde bakım hizmetinden 10 yılda evde bakım 600 bin civarında vatandaşın yararlandığını kaydetti.
Program daha sonra oturumlar ile devam etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.