Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2016 17:33

EYOF 2017 inceleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı

EYOF 2017 inceleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı
EYOF 2017 koordinasyon komisyonu inceleme ve değerlendirme toplantisi yapildi.
Erzurumajans-EYOF 2017 koordinasyon komisyonu inceleme ve değerlendirme toplantisi yapildi. 

2017 Şubat ayında Erzurum'da yapılacak olan EYOF 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Festivali öncesinde, koordinasyon komisyonu inceleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Koordinasyon Komisyon Sorumlusu Lıney Holdorsdottır, Menajer Katerina Nycova, Genel Koordinatör Orhan Atasoy, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Milli Olimpiyat Komitesi Temsilcisi Perviz Aran, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu katıldı. EYOF'un Türkiye'nin temsili için büyük bir değer olduğunu ifade eden Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, "2017 Şubat ayında yapılacak EYOF için buradayız. Bizler bu güzel organizasyona ev sahipliği yapacağız. Heyetimizin buradan memnuniyetle ayrılacağını düşünüyoruz." dedi.

Koordinasyon Komisyon Sorumlusu Lıney Holdorsdottır ise EYOF'un gençler açısında önemli olduğuna değinerek, "EYOF'un olimpiyatı temsili açısından çok büyük önemi var. Açılış seromonisi, kapanış seromonileri, akreditasyon ve aynı zamanda meşalenin yakılması gibi bu tarz olaylar aynen birebir uygulanmaktadır. EYOF en yüksek seviyede düzenlenen büyük bir sportif faaliyet ve sporcuların kendi gelecekleri için de baya iyi sonuçlar verecek bir tecrübe sağlayacak. Başarılı oyunun sergilenmesi işbirliğine bağlı. Umarız ki gençlerimiz için faydalı bir organizasyon olacaktır. Burada bulunduğumuz süre içerisinde bizlere destek veren Türk hükümetine ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.