Spor Haber Girişi : 03 Ağustos 2016 17:53

EYOF komite başkanları belli oldu

EYOF komite başkanları belli oldu
EYOF 2017 alt komiteleri belirlendi. EYOF Genel Koordinatörü Orhan Atasoy, "EYOF Kış Oyunlarını elbirliği ile yapacağız" dedi.
Erzurumajans-EYOF 2017 alt komiteleri belirlendi. EYOF Genel Koordinatörü Orhan Atasoy, "EYOF Kış Oyunlarını elbirliği ile yapacağız" dedi. 

EYOF alt komiteleri belirleme toplantısı gerçekleşti. EYOF Genel Koordinatörü Orhan Atasoy ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil başkanlığında EYOF 2017 Koordinatörlük Binası'nda yapılan toplantıda alt komite birimlerinin başkanları belirlendi. Yapılan toplantıda Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Abdulgafur Yeniay, ulaşım komitesi başkanı olarak görevlendirilirken, açılış kapanış komitesi başkanlığına Ahmet Dal, VİP Komite Başkanlığına M. Akif Fencioğlu, Konaklama Komite Başkanlığına Yurt Kur İl Müdürü Salih Kaygusuz, Güvenlik Komitesi Başkanlığına Halil Sündü, Spor Komitesi Başkanlığına Güngör Şenses, İdari ve Mali İşler Komite Başkanlığına Şinasi Polat, Tesisler Komitesi Başkanlığına Harun İşçi, Sağlık ve Doping Komitesi Başkanlığına M. Ali Tarıkdaroğlu getirildi. IT Bilgi İşlem ve Teknoloji Komitesi başkanlığına Abdullah Köse, Dış İlişkiler Komitesi Başkanlığına da Necati Kaplan atandı.

EYOF alt birim komite başkanlarını belirleme toplantısında konuşan Genel Koordinatör Orhan Atasoy, 2011 Üniversiade tecrübesi olan şehirde organizasyon yapmanın kendileri açısından avantaj olacağını belirterek, "Erzurum 2011 Üniversiade kış oyunlarında başarısını ve iyi ev sahipliğini tüm dünyaya kanıtlamış bir kent. Bu tecrübe ve bilgiler ışığında EYOF 2017'yi yapacağız. El birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de Erzurum olarak bugüne kadar bir çok uluslararası spor organizasyonlarını başarı ile yaptıklarını ve EYOF'u da başarı ile gerçekleştireceklerini belirterek, şu anda önemli bir sıkıntılarının olmadığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nabi terzi oglu 01 Ocak 1970 02:00

    Başkanlara bak çıkmış meydana dikkat edin toprak kayması olmasın çünkü her işi elinize yüzünüze bulastiriyorsunuz atlama kuleleri gibi rezil olmiyalim