İlçeler Haber Girişi : 15 Haziran 2014 12:24

Fare tuzağına yavru kedi düştü

Fare tuzağına yavru kedi düştü
Erzurum'un Oltu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Hastane Caddesi'nde bu sabah işyerlerine gelen esnaf, fareler için hazırlanan yapıştırıcılı tuzağa bir yavru kedinin yapıştığını gördü.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Hastane Caddesi'nde bu sabah işyerlerine gelen esnaf, fareler için hazırlanan yapıştırıcılı tuzağa bir yavru kedinin yapıştığını gördü. Esnaf, falçata ile yavru kediyi yapıştırıcı tuzaktan ayırdı.

Cadde esnafından Ersan Altun, sabah işyerini erkenden açtığında kaldırımın kenarında kartona yapışmış vaziyette yavru kediyi gördü. Kediyi kurtarmak için yapıştırıcılı karton falçata ile kazınırken, yavru kedinin üzerine bulaşmış olan yapıştırıcıyı da ılık suyla yıkayarak temizlediler. Ayrıca, gece boyunca yapıştırıcıda kalan kediye süt verilerek karnı doyuruldu. Kedinin annesi ise yaşananları uzaktan takip ederek yavrusunun kurtulması üzerinde olay mahallinden ayrıldı. Kedinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten esnaflar, bu tür olayların zaman zaman yaşandığını, tuzaklar konurken daha dikkatli olunması gerektiğini belirttiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.