Türkiye Haber Girişi : 29 Mayıs 2020 15:30

Farmasi Ücretsiz Üyelik

Farmasi Ücretsiz Üyelik
Kozmetik ürünleri (makyaj ve cilt bakımı) üretiminde uzmanlaşmış Türk şirketi bu yıl 80. yılını kutluyor.

Günümüzde en büyük uluslararası gruplar için çalışan şirket, çevresel kaygılar doğrultusunda her zaman çok yüksek kalitede ürünler sunma arzusuyla bir dizi yeni ürün sunmaktadır. Türkiye’de çalışmaları başlatılan yeni tesise gelince , Dr.Cevdet Tuna, Dünyadaki  ilerlemesinden memnun olmak için bütün istatistikleri inceledi. Ona göre Farmasi'nin itibarı birkaç konuyu ele alarak çözülüyor  Kalite, deneyim ve yaratıcılık, aynı zamanda renk yelpazeleri ve dokularımızın performansı açısından her zaman daha yüksek hedef almamızı sağlayan yenilik ve araştırmalar olmuştur.

   Ücretsiz üyelik fırsatları ve %75’e kadar varan indirimler

Satın alma, dünya portföyünün bir parçası olacak markanın global olarak gelişmesine yardımcı olmalıdır. Farmasi, doğa ile bilim arasında güçlü bir konuma sahip, büyülü bir dokunuşla fantastik güzellik ürünleri sunan eczacılık, sağlık, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde lider markalardan biridir. Farmasi derma kozmetik alanındaki vizyonu ve uzmanlığı sayesinde Dünya’nın kahraman ürünü Çay Ağacı çok seviliyor ve farklı nesillerdeki tüketicilerden büyük sadakat kazandı. Bu markayı global olarak büyütme fırsatına sahip olduğu için girişimciler çok mutlu ve heyecanlı. Farmasi ücretsiz üyelik sistemi sayesinde üyeler de girişimciler de indirim ve fırsatlardan yararlanarak hep beraber kazanıyorlar.

Tüketim malları devi farması kayıt  yaptırmak için bağlayıcı bir teklifte bulundu . Şile’de Dr.Cevdet Tuna tarafından kurulan Dünya’nın en büyük geliştirme ve entegre tesisi, şu anda ağırlıklı olarak Türkiye’deki kozmetik ve seçici perakende dağıtımında satılan, birbirinden yararlı ve helal sertifikalı ürünleriyle bir Dünya derma-kozmetik markasıdır .

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.