Erzurum Haber Girişi : 24 Mart 2016 17:18

Fatih Çintimar'ın acı günü

Fatih Çintimar'ın acı günü
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'ın amcası Nusret Çintimar, hayatını kaybetti.
Erzurumajans-Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'ın amcası Nusret Çintimar, hayatını kaybetti. 

Çintimar'ın cenazesi Cemaliye Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşkale'nin Gökçebük Mahallesi'nde toprağa verildi. 

Eski Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'ın amcası Nusret Çintimar hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (BEAH) yoğun bakımda tedavi gören 85 yaşındaki Nusret Çintimar, dün gece yaşamını yitirdi. Çintimar'ın cenazesi ikinci namazına müteakip Yunus Emre Mahallesi Cemaliye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Aşkale'nin Gökçebük mahallesinde toprağa verildi. Cenaze namazına Eski Erzurum Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ilçe müdürleri, şube müdürleri, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarından çok sayıda isim ve spor camiasından isimler katıldı. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, cenaze namazına son anda yetişebildi. Çintimar'ın bir hayli üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Nusret Çintimar'ın cenazesi Gökçebük Mahallesinde toprağa verilirken, Çintimar ailesi cenaze namazına katılanların taziyelerini kabul etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.