Spor Haber Girişi : 26 Şubat 2021 17:32

Fenerbahçe'de Christoph Daum sesleri

Fenerbahçe'de Christoph Daum sesleri
Fenerbahçe'de Erol Bulut'un kredisinin tükenmesi, alternatif teknik ekip çalışmalarını da beraberinde getirdi. Ön görüşme yapılan Christoph Daum'un olumlu sinyal vermesi üzerine eski ekibiyle de iletişime geçildi.

Erzurumajans-Sezon başında Fenerbahçe'nin başına getirilen Erol Bulut'un son dönemde güven kaybetmesi, yönetimi alternatif arayışlara itti. Olası bir teknik ekip değişimi ihtiyacının ortaya çıkması halinde acele karar alıp, bir kez daha hata yapmak istemeyen yönetim B planı için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kulübe yakın çevrelerden aldığımız bilgilere göre sarı-lacivertli yönetimin kaafasındaki ilk isim Alman teknik direktör Christoph Daum. Fenerbahçe'yi hedeflerine taşıyacak tecrübede yerli bir hoca bulunmadığını düşünen ve Türkiye'yi ve camiayı yakından tanıyan bir isimle yola devam etmek isteyen yönetim bu konuda Daum'la temas halinde.

 

TRABZONSPOR MAÇI KRİTİK EŞİK


Erol Bulut'a son dönemde artan taraftar tepkisi, genç teknik adamın kredisinin de sonuna geldiğinin işaretlerini veriyor. Trabzonspor deplasmanında alınacak kötü bir sonuç, Bulut'la yola devam etmeyi zorlaştıracak. Bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde de yönetim Daum'la süratli bir şekilde imzayı atıp, yola devam edecek. Yönetimin bu konudaki görüşmelerinin olumlu ilerlediği belirtildi. Alman hocanın daha önce Türkiye'de çalıştığı ekibinde bulunan kişilerle de ön görüşmeler yapıldığı öne sürüldü.

 

BU KADRO ŞAMPİYON OLUR


Öte yandan Daum dün Alman basınına yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe bana resmi bir teklifte bulunmadı" vurgusunu yaptı. Daum'un kadro ve şampiyonluk hedefiyle ilgili açıklamaları ise şu şekilde oldu:


"Türkiye, Mesut Özil için büyük sınav olacak. Doğru performansı veremezse milli takımdaki en kötü zamanında bile yaşamadığı tepkiler görebilir. Fiziksel olarak da hiç yaşamadığı bir deneyim yaşayacak, 2-3 kişi sürekli peşinde olacak. Başkan Ali Koç, şampiyonluğa oynayacağını düşündüğüm iyi bir takım kurmuş. Türkiye'de tabii bunlar şampiyon olmak zorunda diyeceklerdir; ama ben bu takım şampiyon olur diyorum. Yunan Pelkas da çok iyi bir ofansif orta saha oyuncusu, şimdi Mesut Özil ile daha da güçlü olacaklar."

 

(AKŞAM)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.