Spor Düzenleme Tarihi : 02 Ekim 2020 19:11 Haber Girişi : 02 Ekim 2020 19:17

Fenerbahçe'den Douglas Costa bombası!

Fenerbahçe'den Douglas Costa bombası!
Transferin bitimine 3 gün kala sarı lacivertliler sağ kanat için son kozlarını oynuyor.

Erzurumajans-Transferin bitimine 3 gün kala sarı lacivertliler sağ kanat için son kozlarını oynuyor. Görevi resmi olarak açıklanmasa da sportif direktörlük görevini başarıyla yerine getiren Emre Belözoğlu son transfer hamlesini dünyaca ünlü yıldız ile yaptı. Juventus'un yıldız oyuncusu Douglas Costa ile bağlantı kuruldu. İşte detaylar...

 

Şampiyonluk hasreti 6 yıla çıkan Fenerbahçe, yeni sezona teknik direktör Erol Bulut'u takımın başına getirerek girdi. Çoğu bedelsiz olmak üzere tam 15 transfer yapıldı.


DOUGLAS COSTA BOMBASI


Fenerbahçe, Juventus'un dünyaca ünlü kanat oyuncusu Douglas Costa'nın şartlarını sordu.Haber Global'in haberine göre; Juventus cephesi oyuncuyu kiralamaya açık. Ancak İtalyanların bu transfer için şartları var.Juventus Douglas Costa'nın yıllık 6 milyon Euro'luk maaşının karşılanmasını istiyor.Oyuncu ile Wolverhampton takımının da ilgilendiği ifade ediliyor.Bu transferin gerçekleşmesinin çok kolay olmadığı ifade edilirken sarı lacivertlilerin bitime artık kısa zaman kala Diego Perotti ile bağını koparmadığı; oyuncuyu minimum bonservis ücretiyle kadrosuna katmak için transferi son günlere bıraktığı belirtildi.

 

YALANLAMA GELMEDİ


Özellikle sosyal medyada gündem haline gelen bu haber taraftarlar tarafından çok konuşulurken, Fenerbahçe cephesinden henüz bir yalanlama gelmedi. Sarı-lacivertli taraftarları bir hayli heyecanlandıran bu gelişme sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.